Oppusset ferieleilighet på Bornholm

4.3
(3 reviews)
  • Leilighet
  • 3 Sengeplasser
  • 1 Soverom
  • 1 Baderom

Velkommen til en nyoppusset ferieleilighet på 30m2, en skjult perle ved vakre Arnager Røgeri på Bornholm.

Gå inn i Markrellen Holiday Apartment, som finner sin plass i det mest sjarmerende huset blant seks unike leiligheter. Her åpner døren seg til en liten oase av komfort og stil. Den innbydende atmosfæren tilbyr en smakfullt innredet stue, hvor en 55 tommers smart-TV inviterer til underholdning og avslapning. Tenk deg å kose deg på den myke sovesofaen og la tankene flyte, eller kanskje lade opp i den lille koselige spisekroken med plass til tre, som inviterer til intime måltider og samtaler.

Den velutstyrte kjøkkenkroken lar deg lage deilige småretter, mens et romslig bad byr på en herlig forfriskning etter en dag med eventyr. Gå inn i det lille soverommet, hvor en komfortabel dobbeltseng venter for å hilse på deg i drømmeland.

På dagtid trekker Arnagers fantastiske strand med sin myke hvite sand og rolige bølgeskvulp deg inn. En perfekt lekeplass for barn og et paradis for solbadere og strandløver. Her kan du skape uforglemmelige øyeblikk og kjenne sanden mellom tærne samtidig som du lar solens stråler kjærtegne huden din.

Gled deg også til de kulinariske opplevelsene som venter rett utenfor døren. På stedet finner du en utsøkt restaurant som frister med smaksopplevelser utover det vanlige, samt en fiskebutikk hvor du kan la deg friste av havets skatter.

Området rundt Arnager Røgeri er et skattkammer av opplevelser. Gå på fotturer og utforsk den storslåtte naturen, besøk lokale håndverkere, eller gå inn i Bornholms historie på museene i nærheten. Med beliggenhet så nærme er også gamlebyen i Gudhjem med sin karakteristiske havn, koselige gater og spennende butikker verdt å utforske.

Nyt dagene i ferieleiligheten Markrellen som ditt perfekte utgangspunkt for å oppdage det beste av Bornholm. Her venter ikke bare en innbydende oase, men også en verden av eventyr og skjønnhet som venter på å bli utforsket.

Fasiliteter - innendørs

3 Sengeplasser
1 Soverom
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
1 Sovesofaer
30 Størrelse m2
Møblert
TV
Internett
Dusj
  Type: Leilighet

Fasiliteter - kjøkken

Kjøleskap
Kjøkkenkrok

Tilgjengelighet

  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Ja

Lignende ferieboligene

mh92951
mh92950
mh92949
mh92953
mh92954
mh93466