Eksklusiv beliggenhet i vannkanten

5
(4 reviews)
  • Feriebolig
  • 5 Sengeplasser
  • 2 Soverom
  • 1 Baderom

Nyt et opphold i denne fortryllende hytta med en fantastisk utsikt som strekker seg ut til Kolding Fjord, kun 20 meter unna. Huset ligger tilbaketrukket med sin egen private strandhage, som gir mulighet for uforstyrret avslapning og ro.

Den innbydende boligen byr på to vakkert dekorerte soverom. Ett rom er utstyrt med en komfortabel dobbeltseng, det andre med en uttrekkbar seng, perfekt for to voksne, samt en enkeltseng for ekstra komfort. Denne ordningen har plass til fire voksne og ett barn. Det lyse og funksjonelle kjøkkenet med spiseplass gir deg panoramautsikt over vannet, mens den koselige stuen inviterer til avslapning med en innbydende sofakrok, TV og en stemningsfull peisovn. Det lyse badet med dusjkabinett fullfører fasilitetene. Huset er preget av enkel og hjemmekoselig innredning, supplert med koselige tremøbler og innbydende hjørner som skaper en varm atmosfære. Det er selvsagt også tenkt på moderne nødvendigheter som internett og en praktisk oppvaskmaskin.

Utenfor venter en fortryllende treterrasse langs vannsiden av huset, utstyrt med komfortable hagemøbler. Denne oasen vil være det perfekte stedet å drikke morgenkaffen, fordype deg i avisen og la tankene flyte. Om sommeren kan du også nyte hagemøblene på den private stranden og ha din egen brygge. Vannet her er ekstremt barnevennlig med lav vannstand som strekker seg langt ut og er typisk rolig, noe som skaper ideelle forhold for kajakkpadling eller SUP/padleboarding - eller bare en forfriskende dukkert.

Denne fantastiske beliggenheten åpner også for en verden av opplevelser i området. Besøk det imponerende Kolding Storcenter, utforsk historien på Koldinghus, gå på en utfordrende Bridgewalking, eller opplev den fantastiske naturen i Marielundskoven. Har du lyst på en morsom familieutflukt, er LEGOLAND i Billund kun en 45-minutters kjøretur unna.

Merk: Det bør nevnes at du må ta med eget sengetøy og håndklær for å fullføre oppholdet.

Fasiliteter - innendørs

5 Sengeplasser
2 Soverom
1 Dobbeltsenger
1 Baderom
0 Køyesenger
3 Rom
1 Sovesofaer
70 Størrelse m2
Klimaanlegg
Møblert
Radio
TV
Internett
Dusj
Peisovn
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Kaffetrakter
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Hagemøbler
Privat parkering
Åpen terrasse
Delvis overdekket terrasse
  Tomt: Strandtomt
  Terrasse: Åpen og tildekket terrasse

Tilgjengelighet

Barnevennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Panorama
Fjord

Strand

Sandstrand
  Vanntype: Sjø

Lignende ferieboligene

mh54751
mh113446