Arkitekttegnet ferieperle på Bornholm

5
(4 reviews)
  • Feriebolig
  • 6 Sengeplasser
  • 3 Soverom
  • 2 Baderom

Velkommen til dette splitter nye, fantastiske feriehuset på Bornholm, bygget i 2021 og utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter. Dette er det perfekte stedet for en uforglemmelig ferie med familie eller venner. Huset byr på en romslig og lys atmosfære, hvor det er fokus på detaljer og komfort. Det innbydende kjøkkenet fungerer som husets hjerte og forbinder spisestuen og stuen elegant. Med flere utganger til den store treterrassen er friluftslivet lett tilgjengelig, og her kan du virkelig nyte hyggelige stunder.

Huset inneholder tre sjarmerende rom, hver med plass til to gjester. I tillegg byr det på en koselig alkove på kjøkkenet samt hems i et av rommene, som gir en ekstra dimensjon av moro og opplevelse. Ønsker du å slappe av med media og spill, er fiber og wifi tilgjengelig.

Temperaturen i huset er enkel å regulere takket være en moderne varmepumpe, elektriske paneler og gulvvarme på ett bad. Men den ultimate velværeopplevelsen kommer fra den deilige utendørsdusjen, som raskt vil bli en favoritt.

Kun 300 meter fra tomten finner du et koselig røykeri, hvor du kan unne deg fersk og røkt fisk til måltidene. Alternativt kan du velge å bli og nyte et deilig måltid på stedet og unngå å vaske opp.

Og la oss ikke glemme den fantastiske sandstranden og innbydende blå bølger bare 400 meter unna nedover stien. Her venter fantastiske øyeblikk med sol og hav, perfekt for avslapning og moro under åpen himmel.

Men det er ikke alt – området byr også på spennende opplevelser og aktiviteter. Utforsk Bornholms sjarmerende natur, gå på sykkelturer langs idylliske stier eller besøk lokale attraksjoner og kunstgallerier. Bornholm har noe for enhver smak, og dette feriehuset er det ideelle utgangspunktet for å utforske alt øya har å tilby. Så ta en pause fra hverdagen og opplev en uforglemmelig ferie i dette moderne og innbydende feriehuset på Bornholm.

Fasiliteter - innendørs

6 Sengeplasser
3 Soverom
2 Enkeltsenger
2 Dobbeltsenger
2 Baderom
8 Madrasser
1 Etasje
5 Rom
1 Sovesofaer
1 Babystoler
1 Hems sengeplasser
95 Størrelse m2
Klimaanlegg
Møblert
Radio
TV
Internett
Vaskemaskin
Varme
Dusj
Høy barnestol
Strykejern
Strykebrett
Tørketrommel
Støvsuger
Flatskjerm-tv
Trådløs
  Type: Feriebolig
  Gulvvarme: Bad
  Isolasjon: Full

Fasiliteter - kjøkken

Utstyrt kjøkken
Oppvaskmaskin
Brødrister
Kaffetrakter
Mikrobølgeovn
Vannkoker
Fryser
Kjøleskap
Komfyr
Ovn
Avtrekksvifte
  Vann: Varmt og kaldt

Fasiliteter - utendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Hagemøbler
Overdekket terrasse
Åpen terrasse
Delvis overdekket terrasse
  Tomt: Lukket naturtomt
  Hage: Privat hage
  Terrasse: Åpen og tildekket terrasse

Tilgjengelighet

Eldrevennlig
Allergivennlig
Ungdomsgrupper ikke tillatt
  Røyking: Ingen røyking
  Kjæledyr tillatt: Nei

Utsikt

Skog

Strand

Sandstrand
  Vanntype: Sjø

Golf

Klubbhus
Pro shop
Leie av golfutstyr
  Banetype: Offentlig

Lignende ferieboligene

mh9331
mh9128
mh8913
mh95698
mh95699
mh95700