Den kreative elites havn


Dra til Tisvildeleje og nyt en av Danmarks beste strender, grønne skoger og interessante omkringliggende attraksjoner.
Kilometer lange strekninger av hvit sand, rent sjøvann, sanddyner og skoger. I Nord-Sjælland, ret opp av Danmarks fjerdestørste skog Gribskov, ligger Tisvildeleje. Et av Danmarks mest attraktive feriehusområder. Stedet, hvor den kreative elite og enhver person fra København, med respekt for seg selv, tar på retrett. Sån cirka.

Strendene rundt den danske rivieraen er blant landets beste. Rent sjøvann og brede sandstrender. Foto: Campaya.dk

Selv om området alltid har hatt en appell til overklassen, bør det ikke hindre deg fra å besøke byen. En sportsbil er ikke nødvendig. Tisvildeleje er en plass, hvor folk kommer for å slappe av, ikke for å vise seg frem. Som en del av den danske rivieraen, tilbyr området en av de beste sandstrender med klart vann og rent hvit sand. Videre kan du oppleve et koseligt byliv med små kafeer og lokale spisesteder. Du kan også bevege deg inn i Tidsvilde Hegn. En eventyrskog, som har vært bebodd i tusenvis av år. Her finner du både vridd bøketrær, slottsruiner, kirker og tapte verdener.

Stranden i Rågeleje med de sjarmerende strandhytter. Foto: Campaya.dk

Etter Tisvildeleje ligger Rågeleje. Her merker du virkelig områdets avslappende og rolige atmosfære. På stranden med de sjarmerende strandhytter, er det ikke uvanlig å se en strand gjest, som har valgt å nyte sol og sjø, som Gud skapte ham eller henne. Uten et fnugg på kroppen. Er du i Tisvildeleje, kan du også besøke noen av den danske rivieraens andre sjarmerende byer, som Gilleleje og Hornbæk. I området rundt Tisvildeleje er det også mange spennende attraksjoner. Du kan for eksempel besøke Esrum Kloster, Frederiksborg slott i Hillerød og Kronborg slott i Helsingør.

Hvis du er interessert i å feriere i Tisvildeleje, kan du klikke her, hvor du vil finne et stort antall feriehus i området.