Ferieboliger i Prachuap Khiri Khan

La oss hjelpe deg med å skape de beste rammene for din ferie. Vi tilbyr 1 ferieboliger til leie i Prachuap Khiri Khan.

På kartet til venstre på skjermen, kan du få et overblik over antallet av feriehus i et bestemt område nær Prachuap Khiri Khan. Du kan også velge å taste inn den byen eller det område du ønsker, i søkefeltet, øverst i høyre hjørne.
Vi er spesialister på utleie av feriehus i Prachuap Khiri Khan eller ferieleiligheter i Prachuap Khiri Khan. Vi kan hjelpe deg med å ta det beste valget til din ferie.

Bestill din ferie i Prachuap Khiri Khan direkte på vårt nettsted. Hvis ikke du finner det du søker, er du velkommen til å ringe vår kundeservice 7 dager i uken, eller sende en e-post med dine spørsmål.

1 ferieboliger funnet
 • id: mh17038

  • Type: Villa
  • Sengeplasser: 4
  • Soverom: 2
  • Baderom: 2

  Privat pool villa til 4 personer i Hillside Hamlet, tæt på stranden - Golf - og ikke langt til Hua Hin centrum. Golf-elskere finde mange baner inden for kort afstand. I lokal området er der shopping - lokal restauranter, cirka 500 meter.
  HILLSIDE HAMLET området er et meget internationalt ressort, med beboere fra Danmark, Sverige, Finland, USA, Norge, England, Hong Kong, Schweiz, Canada og Thailand. Området består af 39 villaer.