Kundeservice

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne en overnatting, ikke nøl med å kontakte oss. Vår kundeservice er klar hver dag for å svare på alle typer spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kundeservice kan kontaktes på 23 96 73 63 eller kundeservice@campaya.no.

Du kan kanskje finne svaret på spørsmålet ditt i vår liste over vanlige spørsmål nedenfor.

FAQ


Du kan bestille både på nettet eller ved å kontakte vår kundeservicemedarbeidere på 78775271 eller kundeservice@campaya.no Når du har funnet det feriehus du ønsker, må du først trykke på "kalkuler pris" og du er klar til å gå videre til bestilling.
Det er helt trygt å bestille din ferie på Campaya.no. Vi bruker den nyeste sikkerhetsteknologi og samarbeider kun med kompetente og pålitelige partnere. Du kan lese mer om sikkerhet i våre retningslinjer for personvern.
Under hvert feriehus, nederst på siden, kan du finne informasjon om det er lov å ta med kjæledyr. Du har også mulighet for kun å søke feriehus, hvor det er lov å ta med kjæledyr. Dette gjør du ved å trykke på "avansert søk" på de ulike destinasjonssidene og krysse av "kjæledyr tillatt"
Det varierer fra feriehus til feriehus, men avhenger også av hvilken type telt du ønsker å sette opp. Hvis du ønsker å sette opp et telt, kan du kontakte vår kundeservice og spørre om mulighetene for det enkelte feriehus.
Som utgangspunkt, må det være det antall personer, som er oppført i beskrivelsen. I noen tilfeller er det tillatt å være flere.Hvis du ønsker dette, kan du kontakte vår kundeservice og få mere informasjon.
Det fremgår av det enkelte feriehus, hvor det ligger, og hvor langt det er til stranden, butikker osv.
Hvis feriehuset er ledigt før eller etter ferien, er det i de fleste tilfeller mulig å forlenge oppholdet.
Når du har bestilt og betalt ferien, kan du se på bestillingsbekreftelsen, hvor du kan plukke opp din nøkkel. Nøkkelen kan vanligvis bli plukket opp nær feriehuset.
Du har muligheten til å kjøpe linpakker for oppholdet. Det koster ca. 100 kroner per person. Hvis du ikke ønsker dette, må du ta med sengetøy, håndklær, kjøkkenhåndklær, oppvaskkluter og toalettpapir.
Før du bestiller dit feriehus, vil det fremgå hva som kan være de ekstra kostnadene. I de nordiske landene, er prisen for oppholdet ofte eksklusive forbruk, men dette er vanligvis inkludert i prisen for å leie feriehus i f.eks Sør-Europa. Du har også mulighet for å kjøpe slutrengjøring.
Du kan vanligvis ta feriehuset i bruk kl. 16.00 på ankomstdagen, men du må ofte forlate feriehuset og returnere nøkkelen senest kl. 10.00 på avreisedagen. De eksakte tidspunkter, kan du se på leieavtalen. Ankommer du sent til feriehuset, vennligst kontakt vår kundeservice.
Hvis du ennå ikke har betalt din reservasjon, kan du endre den gebyrfritt. Før du bestiller feriehuset, har du også mulighet for å få informasjon om de nøyaktige kanselleringsregler.

Når du har betalt for feriehuset, vil du bli belastet med et gebyr, hvis du kansellerer bestillingen. Hvis det er mindre enn noen få måneder til avreisedato, må du vanligvis betale for oppholdet. Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. De kan i noen tilfelle hjelpe deg.
Det korte svaret er ja. I vintersesongen er det begrensninger på hvor lenge en periode, du kan opholde deg i et dansk feriehus. Samtidig bør du være oppmerksom på at hele leiebeløpet må betales på forhånd, når du leier et feriehus i en lengre periode.

Vi har også mulighet til å tilby opphold i en helårsbolig, hvor det ikke finns de samme restriksjonene. Du er velkommen til å kontakte oss, hvis du trenger mer informasjon.
I de fleste feriehus og hytter er det byttedag på lørdager, så du finner flest ledige feriehus ved å søke fra lørdag til lørdag. Dersom feriehuset ikke er tilgjengelig, kan du prøve å endre det angitte tidspunktet eller finne et annet feriehus.

Du har mulighet til å leie et feriehus i en kortere periode, dersom du venter med å bestille til du er nærmere ankomstdagen. 28 dager før ankomstdato, åpnes det for bestillinger av feriehus i kortere perioder.
Responsive image

Det er første gang jeg bruger Campaya, fik det anbefalet af en ven, og det har jeg ikke fortrudt

Responsive image

Lars, Trustpilot

Responsive image

Har fået utrolig god hjælp. De er gode til at følge op på tingene, og flittige til at undersøge og besvare spørgsmål. Har fået alle de oplysninger jeg kunne ønske mig

Responsive image

Ulle, Trustpilot

Responsive image

Kan kun sige godt om Campaya. Fine billeder og beskrivelser af sommerhusene og hurtig tilbagemelding

Responsive image

Helle, Trustpilot