Ophold i forbindelse med yrkesreiser

Vi har lang erfraing i å hjelpe selskaper, særlig i byggebransjen med opphold for ansatte. Vårt veldig store antal feriehus og hytter betyr, at vi ofte kan finne det antall senger, som din bedrift trenger, både i by og landlige områder. Vi håndterer alt det administrative arbeidet, og vi setter sammen en pakke basert på deres spesifikke krav til pris og plassering.

Vi tilbyr hele spekteret fra et stort antall utleiebyråer og kan derfor alltid sette sammen det beste tilbudet på tvers av markedet. Vi er vant til å jobbe med alt fra store multinasjonale selskaper til små håndverkere, og kunderelasjonene er ofte lange.


Trine Kollner, HR-manager DMA International
Med Campaya.dk har vi oftest mulighed for at indkvartere vores medarbejdere for 100-200 kroner pr. nat i et sommerhus. Det betyder en kæmpe besparelse for os, da regninger til hotelovernatninger som bekendt hurtigt løber op i 1000 kroner.

Anders Hugo-Persson, Projektleder Strukton Rail
Vi er glade for samarbejdet med Campaya.dk, som altid er i stand til at  sammensætte en god indkvarteringsløsning.  Også når vi har brug for mange sengepladser. Vores medarbejdere nyder den hjemlige og afslappede stemning, der let opstår i sommerhusene.  Det skaber et bedre samvær og mindsker savnet til familien.